22 Ocak 2015 Perşembe

KAHVALTILIK LORLU YUMURTA









Kahvaltı için çok şey paylaşmadığımı fark ettim. Bunu çocukluğumdan beri yaparız. Zaten herkesin bildiği bir tarif ama ben yine de yazayım dedim...


200-250 gr. kaşar loru
2-3 büyük yumurta
1 kaşık zeytinyağı
5-6 sap incecik doğranmış dereotu

Öncelikle lorla dereotunu karıştıralım ve bir tavada yağda güzelce karıştırarak loru pişirelim. 5 dakika karıştırarak pişirirsek kafi gelecektir. Üstüne yumurtaları kırıp ister tamamen karıştırarak ya da benim gibi yarım karıştırarak yumurtaların pişmesini sağlayalım. Çok fazla tuz kullanmaya gerek yok. Lorun tuzu olduğunu unutmayalım. Afiyet olsun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder